Pärsiapärane baklažaan

Tegin just baklažaani ja oh sa mu meie! Nii hea! Lugesin hiljuti üht pärsia retsepti, kus oli ka tahiinikaste, aga ma ei leidnud retsepti enam üles, seega tegin kastmeta. Kasutasin pikki peenikesi n-ö hiina või jaapani baklažaane. Lõikasin need pikuti pooleks ja lihasse lisaks sisselõike, määrisin oliiviõli, pressitud küüslaugu ja sumaki seguga kokku ning küpsetasin ahjus. Me pole veel õhtust sööma hakanud (kõrvitsasupp on valmis, sai küpseb ahjus), aga ma olen juba päris mitu baklažaaniampsu söönud. Maitseb ka jahtunult imeline. Blenderda või mingiks möginaks kokku… Hmm…

Kui noid pikki peenikesi baklažaane ei leia, saaks ilmselt kas tavalisest baklažaanist paksemad viilud lõigata või baklažaanipoolikutesse võrestiku lõigata, kuhu seda maitsesegu sisse hõõruda.

Mul on baklažaani juurde vaja!

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s