Baklažaan

Meie tänane väga mõnus õhtusöök tuli Tuuli Mathiseni raamatust “Baklažaanitoidud“, mis on muideks üks igati väärt raamat. Soovitan sealt soojalt nii hakklihaga täidetud baklažaanirulle kui ka gruusiapärast baklažaanihautist (see oli meil täna laual).

Eile sõime ka baklažaani, aga karrina. Kasutasin põhjaks seda retsepti, aga herneste asemel läks pannile okra, mida Eestis suurt ei tunta, aga mis Bulgaarias (ja Türgis) au sees on. See on selline veider köögivili, mis toidus veidi limaseks läheb, aga samas laiali ei lagune ning mille seemned mõnusalt hamba all krõmpsuvad.

Üks baklažaan on meil veel, sest N. läks Itaalias neid ostes veidi hoogu. Mida me sellest küll teha võiks?

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s