Multikulti

Vahel tuleb jälle meeldetuletusi, et elame multikultuurses keskkonnas. Tänane meeldetuletus tuli poeketilt Migros, kus ramadani puhul kõik tažiinid allahinnatud olid. Tekkis täitsa kiusatus, sest ma ostsin meie lõbusast realiseerimiskeskusest karri- ja tažiiniretseptide raamatu ning retseptid vajavad ometigi katsetamist. Samas saab neid ilmselt edukalt ka ahjupotiga teha, seega pole tegelikult vajadust järjekordset suurt jurakat endale koju muretseda.

Põnevaid retsepte mul kahjuks jagada pole. Kui, siis vaid rabarberi-kardemoni moosi oma, mis on põhimõtteliselt see rabarberikaste. Kogustesse suhtusin loominguliselt ja veini pole sinna tegelikult vaja, vesi käib küll. Mul tuli seda kolm ja pool pisikest purki (need Barilla pestopurgid), aga et ma suutsin ühe purgi enne kaanetamist pikali ajada, jäi järgi kolm purki. Mõtlengi, et kas peaks juurde tegema, sest ühest küljest on meil kelder moosi täis (N. Bulgaariast tõi, tal ema teeb hiigelkogustes moose, aga keegi ei söö neid eriti), aga teisalt on tegu tulimagusate “vähemalt kilo suhkrut kilo marjade kohta” moosidega. Mulle meeldivad sellised püreelaadsed moosid veidi rohkem, kus viljade maitset veel tunda ja rabarberi puhul ka hapukust.

Advertisements

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s