Baguette kaenla all

Kas teie teate, miks prantslased baguette’i kaenla all kannavad? Sest pagariäris pakitakse see selliselt paberisse, et otsad välja jäävad ja kui sa oma riietele jahu ei taha, tasub see sai endale kaenla alla pista. Tegu on muide minu teooriaga :)

Üldse on siin veidi veider see, et vahet pole, millist saia osta või kui pikka, alati on need pakitud kotti (või paberisse), mis on selle saia jaoks liiga väike. Mõnel juhul keeratakse väike lipik ümber suure saia ja antakse selliselt näppu. Tundub kuidagi veider. Mitte et ma ise poleks õitsval nõukaajal poes paberitükiga vormileiba võtnud ja kas sa näed, ei surnudki bakterite ja batsilluste kätte ära.

Mm, tükk värsket baguette’i pehme vänge kitsejuustu ja murakamoosiga. Mul muidugi pole praegu kodus vänget kitsejuustu (on selline mahe) ning murakamoos on ka IKEAst ja selline pooletoobine, aga no mis sa rasketel aegadel teed, eks.

Jaga oma mõtteid

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s